Etiket Sonuçları: OKUL

Nis

Okul müdürümüz Sinan BİLYAN'ın başlattığı "Ağaç Dikme Etkinliği" çerçevesinde okulumuzun 10 dönümlük arazisine toplamda 700 Adet  (Kayısı,Elme,Kiraz,Ceviz,Badem,Ayva ve Nektarin) ağaç fidesi ekildi.Okul müdürümüzün yönlendirmeleri ve bireysel çabaları ile temin edilen ağaç fidelerinin yaklaşık bir hafta süren ekim işlerinde okulumuzun tüm öğretmen,öğrenci ve personeli görev alırken okul müdürümüz Sinan BİLYAN Peygamer efendimizin fidan dikmeyle ilgili hadisinde "Kıyamet kopsa bile,o zaman elinizde bir fidan bulunuyrrsa onu dikmek için bir engel yoksa derhal o fidanı dikin" hadisinden yola çıkarak bu güne kadar yapılmamış olanı yapmak, gelecek nesillere adeta küçük bir orman bırakmak,okulumuzu güzelleştirmek adına  bu etkinlikte görev alan her kese teşekkür edip,böyle bir etkinliğin hep bareber büyük biz özveri ve emekle gerçekleştirilmesinin kendisini ayrıca mutlu ettiğini ifade etti.

Mrt

OKUL GEZİLERİ KAPSAMAINDA İPEKYOLU CAHİT ZARİFOĞLU ORTAOKULU ÖĞRENCİ VE İDARECİLERİ OKULUMUZDA MİSAFİRİMİZ OLDU.OKUL MÜDÜRLERİ ADNAN SAYGINOĞLU VE MÜDÜR YARDIMCIMIZ KENAN DEMİR TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN GEZİDE OKULUMUZA GELEN MİSAFİRLERİMİZE ÖĞLEN YEMEĞİ İKRAM EDEN OKUL MÜDÜRÜMÜZ SİNAN BİLYAN GELEN MİSAFİRLERDEN DUYDUKLARI MEMNUYİYETİ İAFADE EDEREK ÖĞRENCİLERLE YEMEKTE BULUŞTU.

Kas

2023-2024 Eğitim öğretim yılında Cumhurbaşkanlığı  tarfından yürütülen "Özel Eğitim" projesi kapsamında okulumuz pansiyon birimleri yenileniyor.3 Yıl sürmesi planlanan proje de ilk kategoride yatakhane (öğrenci odaları) olup akabinde yemekhane,kütüphane,spor odası gibi eklentiler bu sürece dahil edilcektir.Okulumuz proje kapsamında öğrencilerin yatakhane olarak kullandığı 48 odanın 24'ünün tadilatına başlamış bu kapsamda koridorlar,lavabolar,oda içi klozet/kavabo değişimleri,aplik,aydınlaatma,duşa kabin,askılıklar,duşa kabin oturma sandlalyesi,tek kişilik baza/yatak,dinlenme/etüt salonu tadlatlarına başlanmış diğer eklenti ve odaları için ise Bakanlığımızın talimatları beklenmektedir.Yoğun ve yorucu bu süreçte başta Okul Müdürümüz Sinan BİLYAN ve Pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcımız Kenan DEMİR'ie gösterdikleri üstün gayret ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.