Etiket Sonuçları: KURS

Nis

Okul Müdürümüz Sinan BİLYAN ders denetimleri kapsamında Resim Atölyesini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde gördü.Müdür Yardımcısı Murat TURAN'ın girdiği Resim derslerinde atölyenin aktif kullanılmasından dolayı memnuniyetini dile getiren  Okul Müdürümüz Resim dersinin  özellikle öğrencilerin kişiliklerinin güçlenmesi,problem çözme becerilerinin artması,hayata pozitif bakmaları,sosyalleşmeleri,dikkat ve odaklanma sürelerinin artması,kendilerini ifade etme ve iletişim becerilerinin artması adına önemli bir ders olduğunu ifade ederek özverili çalışmalarından ötürü öğrencilerini ve Müdürü Yardımcısı Murat TURAN'ı tebrik etti.Müdür Yardımcısı Murat TURAN ise kendilerine malzeme konusunda her türlü desteği sunan okul Müdürümüz Sinan BİLYAN'a teşekkür ederek sene sonu sergisi için atölyelerinde tuval üzerine akrilik resim ayrıca ahşap yakma çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini açılacak ilk sergilerinden ötürü öğrencillerinin ve ve kendisinin heyecanlı olduklarını ifade etti.

Ock

Okulumuzda sanatsal etkinlikler kapsamında Resim Kursu ve Resim dersi çalışmaları devam ediyor.Okulumuz Resim atölyesinde yürütülen çalışmalarda sene sonu sergisi içim tuval üzerine akrilik ve ahşap yakma çalışmaları devam ederken öğrencilerin eserlerini  zevkle yapıtığı gözlenmektedir.Bizlerde Van Özel Eğitim Meslek Lisesi ailesi olarak özellikle sanatsal ve kültürel çetkinliklerde desteğini esirgemeyen Okul Müdürümüz Sinan BİLYAN'a şükranlarımızı sunuyoruz.